Vrachtwagen rijdt berm in op knooppunt Zaarderheiken A73 (29 mrt 2021)

Truck rijdt de berm in op knooppunt Zaarderheiken

Een vrachtwagenchauffeur is maandagochtend bij knooppunt Zaarderheiken op de A73 in Venlo de macht over het stuur kwijtgeraakt en de berm in gereden.

Truckspooter vrachtwagen
Video: moeder en zoon doen samen aan truckspotten

Door weer en wind, op het A2-viaduct bij Laar Truckspotten. Manuela van de Sande en haar zoon Bram Hoogerheide van 13 jaar doen het al jaren.

5030A01E-74EA-49D8-B5D5-8A3E459C7604
Truck belandt in berm A73, file opgelost na spoedreparatie

Een vrachtwagen met een lading zand is donderdagmiddag bij Vierlingsbeek tegen een vangrail in de berm van de A73 terechtgekomen en veroorzaakte tot in de avond veel vertraging voor het overige verkeer.

Edit - Dodelijk ongeval Heide (3 dec 2020)
Automobilist (86) overleden na aanrijding met vrachtwagen

Een 86-jarige automobilist uit de gemeente Venray is donderdagmiddag op de Deurneseweg (N270) in Heide om het leven gekomen na een botsing met een vrachtwagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie