Vrachtwagen probeert te keren op de Bosscherweg Maastricht / grensblokkade coronacrisis (31 mrt 2020)

Video: Vrachtwagens rijden zich vast bij gesloten grens

Bewoners van de Bosscherweg in Maastricht zien met lede ogen aan hoe vrachtwagens zich elke dag vastrijden in hun straat, met gevaarlijke situaties tot gevolg.

Vuurzee voorkomen bij Roermonds recyclingsbedrijf

De brandweer heeft woensdag in Roermond voorkomen dat een loods van een bedrijf in papierrecycling vlam vatte.

Truck vrachtwagen spoorbrug Roermondsepoort Venlo
Truck ramt spoorbrug Venlo: chauffeur gevlucht

Een vrachtwagenchauffeur is weggereden nadat hij donderdagmiddag met zijn truck een spoorbrug in Venlo heeft geramd.

Poort doorgeslepen voor blussen vrachtwagenbrand

De brandweer van Sittard is dinsdagavond uitgerukt voor een vrachtwagenbrand op de Geerweg.

Video: Truckers proberen vluchtelingen te vangen op snelweg

Het is een terugkerend fenomeen geworden; vluchtelingen die uit een vrachtwagen springen op de snelweg. Vrijdagmorgen was het opnieuw raak in Maastricht. Een trucker wist het tafereel vast te leggen met zijn dashcam.

Auto rijdt tegen geparkeerde truck: twee gewonden

Bij een ongeluk tussen een personenauto en een stilstaande vrachtwagen in Born zijn woensdagavond twee mensen gewond geraakt.

Vrouw botst tegen vrachtwagen door laagstaande zon

Een vrouw is maandagmorgen in Venray tegen een vrachtwagen gereden.

Opmerkelijk: oplegger bij in-, truck bij uitgang A2-tunnel

Een opmerkelijke situatie bij de Koning Willem-Alexandertunnel donderdagavond: aan de ene kant strandt een truck, terwijl de bijbehorende oplegger aan de andere kant blijkt te staan.

Verkeer N297 vast door kapotte vrachtwagen

Op de N297, ter hoogte van de grens met Duitsland bij Sittard, staat het verkeer vrijdagmiddag vast door een kapotte vrachtwagen.

Eis voor 'politierammer' verhoogd: acht jaar celstraf

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag acht jaar celstraf geëist tegen een trucker uit Zaltbommel, die in september 2016 in Milsbeek drie politiewagens ramde met zijn vrachtwagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten