Overslaan en naar de inhoud gaan

'Trouwzwendelaar' maakt tongen los in Duitsland

Geplaatst opdonderdag 7 december 2017 - 14:58

In Duitsland zijn media in de ban van de in Kerkrade woonachtige Tlal 'Tommy' B. (54), die vrouwen zou verleiden om ze geld afhandig te maken.

Duitse media noemen hem der Heiratsschwindler, de Trouwzwendelaar, nadat hij een 84-jarige Duitse vrouw om zijn vinger wond en haar vervolgens ruim 40.000 euro lichter maakte.

Samenwonen
De vrouw was zo verliefd op de geboren Jordaniër, dat ze hem in huis nam. Na verloop van tijd bleek haar geliefde hele andere intenties te hebben. Na enkele maanden merkte ze dat haar geld en een waardevolle ring ontbraken. Daarop gooide ze de schwindler uit huis.

Voorzichtig, voorzichtig
De vrouw wil nu andere vrouwen waarschuwen. "Ik ben bang dat hij dit bij meer vrouwen doet, dus ik waarschuw alle vrouwen: voorzichtig, voorzichtig, voorzichtig. Hij heeft veel schade aangericht in mijn leven." De rechtbank in Aken veroordeelde de man voor diefstal; hij moest een boete van 10.000 euro betalen.

Foto: Screenshot RTL Next

Lachend voor de rechter
Op beeld is te zien hoe de Kerkradenaar, die zich voorstelt als de Amerikaanse Tommy, lachend de rechtbank in Aken betreedt. "Maar hij heeft twee gezichten", stelt de Duitse zender RTL. Ze laten zien hoe ze hem verrassen op straat, in Kerkrade. "Ik breek je neus", schreeuwt hij onder meer naar de verslaggever. Daarna is te zien dat de Nederlandse politie hem inrekent.

Boete: geen probleem
Na zijn veroordeling ziet de Duitse zender weer de vrolijke kant van 'Tommy', die lachend uit de rechtszaal loopt. "Ik ben de gelukkigste man die op twee benen staat", zegt hij ietwat verrassend. Als de verslaggever hem wijst op zijn boete, reageert hij koeltjes. "Klopt, geen probleem."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen