Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Trouwzwendelaar' maakt tongen los in Duitsland

Geplaatst opdonderdag 7 december 2017 - 14:58

In Duitsland zijn media in de ban van de in Kerkrade woonachtige Tlal 'Tommy' B. (54), die vrouwen zou verleiden om ze geld afhandig te maken.

Duitse media noemen hem der Heiratsschwindler, de Trouwzwendelaar, nadat hij een 84-jarige Duitse vrouw om zijn vinger wond en haar vervolgens ruim 40.000 euro lichter maakte.

Samenwonen
De vrouw was zo verliefd op de geboren Jordaniër, dat ze hem in huis nam. Na verloop van tijd bleek haar geliefde hele andere intenties te hebben. Na enkele maanden merkte ze dat haar geld en een waardevolle ring ontbraken. Daarop gooide ze de schwindler uit huis.

Voorzichtig, voorzichtig
De vrouw wil nu andere vrouwen waarschuwen. "Ik ben bang dat hij dit bij meer vrouwen doet, dus ik waarschuw alle vrouwen: voorzichtig, voorzichtig, voorzichtig. Hij heeft veel schade aangericht in mijn leven." De rechtbank in Aken veroordeelde de man voor diefstal; hij moest een boete van 10.000 euro betalen.

Foto: Screenshot RTL Next

Lachend voor de rechter
Op beeld is te zien hoe de Kerkradenaar, die zich voorstelt als de Amerikaanse Tommy, lachend de rechtbank in Aken betreedt. "Maar hij heeft twee gezichten", stelt de Duitse zender RTL. Ze laten zien hoe ze hem verrassen op straat, in Kerkrade. "Ik breek je neus", schreeuwt hij onder meer naar de verslaggever. Daarna is te zien dat de Nederlandse politie hem inrekent.

Boete: geen probleem
Na zijn veroordeling ziet de Duitse zender weer de vrolijke kant van 'Tommy', die lachend uit de rechtszaal loopt. "Ik ben de gelukkigste man die op twee benen staat", zegt hij ietwat verrassend. Als de verslaggever hem wijst op zijn boete, reageert hij koeltjes. "Klopt, geen probleem."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats

Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigjarig jubileum. En jij kunt daar zomaar bij zijn. Wij geven namelijk vijf keer twee weekendkaarten weg voor Pinkpop.

Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen