Overslaan en naar de inhoud gaan

Trouwshow van Chantal Janzen komt primetime op de buis

Geplaatst opwoensdag 25 januari 2017 - 13:50

RTL heeft het volste vertrouwen in Chantal Janzen en Wendy van Dijk. Hun nieuwe programma, waarin de kijkcijferkanonnen aan de slag gaan als weddingplanner, komt primetime op de buis.

Het programma is Janzen & Van Dijk: Voor al uw bruiloften gedoopt en is vanaf 18 maart elke zaterdag om 20:00 uur te zien, zo weet Televizier.

Trouwen
Eerder werd al bekend dat de presentatrice uit Tegelen samen met haar RTL-collega Wendy van Dijk een trouwprogramma zou gaan maken. In het programma reist het duo stad en land af om toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen, die het hoog tijd vinden dat hun ouders in het huwelijksbootje stappen.

Lees ook: Chantal Janzen als weddingplanner in nieuw programma

Strijd
In elke aflevering nemen twee gezinnen het tegen elkaar op om de twee televisieweddingplanners te overtuigen dat zij een droombruiloft én bijbehorende huwelijksreis verdienen. Ze voeren opdrachten uit waarin ook andere familieleden een prominente rol kunnen spelen.

Zakdoek
"Ik ben erachter gekomen dat ik nergens zoveel huil als bij bruiloften", zei Wendy van Dijk onlangs tegen RTL Boulevard. "Je zou denken bij begrafenissen, maar juist bij bruiloften jank ik de hele dag door." Gelukkig heeft ze de schouder van haar college om op uit te huilen. "Ik ben haar zakdoek", reageerde Chantal Janzen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Chantal Janzen scoort met jubileumuitzending Ik vertrek
Chantal Janzen vervangt Irene Moors naast Carlo Boszhard
Kick off tv-programma Dance Dance Dance met Chantal Janzen
Chantal Janzen stroopt mouwen op voor nieuwe tv-klus
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen