Overslaan en naar de inhoud gaan

Trouwshow van Chantal Janzen komt primetime op de buis

Geplaatst opwoensdag 25 januari 2017 - 13:50

RTL heeft het volste vertrouwen in Chantal Janzen en Wendy van Dijk. Hun nieuwe programma, waarin de kijkcijferkanonnen aan de slag gaan als weddingplanner, komt primetime op de buis.

Het programma is Janzen & Van Dijk: Voor al uw bruiloften gedoopt en is vanaf 18 maart elke zaterdag om 20:00 uur te zien, zo weet Televizier.

Trouwen
Eerder werd al bekend dat de presentatrice uit Tegelen samen met haar RTL-collega Wendy van Dijk een trouwprogramma zou gaan maken. In het programma reist het duo stad en land af om toekomstige bruidsparen te verrassen met de wens van hun kinderen, die het hoog tijd vinden dat hun ouders in het huwelijksbootje stappen.

Lees ook: Chantal Janzen als weddingplanner in nieuw programma

Strijd
In elke aflevering nemen twee gezinnen het tegen elkaar op om de twee televisieweddingplanners te overtuigen dat zij een droombruiloft én bijbehorende huwelijksreis verdienen. Ze voeren opdrachten uit waarin ook andere familieleden een prominente rol kunnen spelen.

Zakdoek
"Ik ben erachter gekomen dat ik nergens zoveel huil als bij bruiloften", zei Wendy van Dijk onlangs tegen RTL Boulevard. "Je zou denken bij begrafenissen, maar juist bij bruiloften jank ik de hele dag door." Gelukkig heeft ze de schouder van haar college om op uit te huilen. "Ik ben haar zakdoek", reageerde Chantal Janzen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Chantal Janzen scoort met jubileumuitzending Ik vertrek
Chantal Janzen vervangt Irene Moors naast Carlo Boszhard
Kick off tv-programma Dance Dance Dance met Chantal Janzen
Chantal Janzen stroopt mouwen op voor nieuwe tv-klus
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen