Trouwen, bruiloft, huwelijk

Helft Limburgse bruiloften in 2021 verplaatst

Bijna de helft van de bruiloften georganiseerd door Limburgse bruidsparen werd dit jaar verplaatst. De helft daarvan is zelfs meerdere keren verplaatst.

Trouwerij
Trouwerijen na corona: 'Worden die weer als vanouds?'

Trouwen op een prachtige locatie met een groot feest. Al meer dan een jaar is dit door de coronacrisis niet mogelijk. "Ik twijfel of dit op korte termijn weer gaat gebeuren zoals het was voor corona."

Edit - Annemarieke en Werner met hun trouwakte
Trouwen in coronatijd: 'Tot drie keer toe moeten verzetten'

Tijdens de lockdowns zijn veel huwelijken in Limburg niet doorgegaan en verzet. En dat bleef niet bij één keer een nieuwe huwelijksdag prikken.

Trouwerij1
De 11de van de 11de: de start van een huwelijk

Geen opening van het carnavalsseizoen? Dan trouwen we toch, dachten Cindy Truyen en Mitch van Hugten uit Ell.

S_meisje trouwt met moeder IMG_0161
Wens gaat in vervulling: trouwen met mama

Een bijzonder huwelijk zaterdag. De vijfjarige Yara uit Geleen is herstellend van een zware behandeling aan een hersentumor. En haar grote wens was trouwen. Met haar moeder.

Dylan Haegens gaat trouwen (30 okt 2019)
YouTuber Dylan Haegens gaat trouwen: 'She said yes'

Dylan Haegens (27) en zijn geliefde Marit Brugman (29) stappen in het huwelijksbootje.

Trouwen in Limburg het goedkoopst

Limburgers zijn goedkoper uit met hun huwelijkskosten dan de rest van Nederland.

Dumoulin kiest voor bruiloft en laat 'China' schieten

Tom Dumoulin stapt tijdens de Ronde van Guangxi niet op de fiets, maar in het huwelijksbootje met zijn vriendin Thanee van Hulst.

Video: Tortelduifjes geven elkaar jawoord op snikhete dag

Ieder bruidspaar wil mooi weer op de mooiste dag. Maar deze tropische hitte is wel een beetje veel van het goede. De datum die vaak al maanden geleden is geprikt zegt niets over het weer.

Suzan Seegers getrouwd: 'Het was volmaakt fabelachtig'

Musicalactrice Suzan Seegers uit Melick is afgelopen weekend in Heythuysen getrouwd met haar geliefde Richard Geenen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten