Overslaan en naar de inhoud gaan

Trotse Van Bommel zwaait Van der Vaart uit

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 7:54

Mark van Bommel had als PSV-coach een vrij weekend en dus trok de Maasbrachtenaar maar eens zelf de kicksen aan.

Hij was in het Duitse Hamburg één van de sterren bij de afscheidswedstrijd van Rafael van der Vaart.

All Stars
Van Bommel speelde jarenlang met Van der Vaart op het middenveld van het Nederlands Elftal. Zo kwamen ze allebei in actie tijdens de verloren WK-finale tegen Spanje in 2010. In het Volksparkstadion in Hamburg, waar Van der Vaart als speler van HSV zijn beste periode van zijn carrière had, was Van Bommel één van de spelers bij 'Rafa's All Stars'. In dat team maakten ook sterren als Edwin van der Sar, Arjen Robben, Robin van Persie en Ruud van Nistelrooy hun opwachting.

Trots
Op Instagram geeft Van Bommel aan 'trots' te zijn dat hij onderdeel mocht zijn van Van der Vaart's testimonial. De shirts die de ex-voetballers tijdens het duel droegen, worden geveild. Op het shirt van Van Bommel was maandagochtend 164 euro geboden. De opbrengst van de gesigneerde tenues gaat naar een goed doel.

Het duel tussen Rafa's All Stars en de HSV All Stars mondde, mede door twee treffers van de afzwaaiende Van der Vaart, uit in een tennisuitslag: 7-6.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen