Overslaan en naar de inhoud gaan

Trotse Van Bommel zwaait Van der Vaart uit

Geplaatst opmaandag 14 oktober 2019 - 7:54

Mark van Bommel had als PSV-coach een vrij weekend en dus trok de Maasbrachtenaar maar eens zelf de kicksen aan.

Hij was in het Duitse Hamburg één van de sterren bij de afscheidswedstrijd van Rafael van der Vaart.

All Stars
Van Bommel speelde jarenlang met Van der Vaart op het middenveld van het Nederlands Elftal. Zo kwamen ze allebei in actie tijdens de verloren WK-finale tegen Spanje in 2010. In het Volksparkstadion in Hamburg, waar Van der Vaart als speler van HSV zijn beste periode van zijn carrière had, was Van Bommel één van de spelers bij 'Rafa's All Stars'. In dat team maakten ook sterren als Edwin van der Sar, Arjen Robben, Robin van Persie en Ruud van Nistelrooy hun opwachting.

Trots
Op Instagram geeft Van Bommel aan 'trots' te zijn dat hij onderdeel mocht zijn van Van der Vaart's testimonial. De shirts die de ex-voetballers tijdens het duel droegen, worden geveild. Op het shirt van Van Bommel was maandagochtend 164 euro geboden. De opbrengst van de gesigneerde tenues gaat naar een goed doel.

Het duel tussen Rafa's All Stars en de HSV All Stars mondde, mede door twee treffers van de afzwaaiende Van der Vaart, uit in een tennisuitslag: 7-6.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen