Overslaan en naar de inhoud gaan

Trost kiest voor vertrouwde basis bij Roda JC

Geplaatst opzaterdag 1 november 2014 - 6:55

Roda JC treedt zondag bij Achilles’29 om 14:30 uur aan in de basisopstelling van de afgelopen twee competitiewedstrijden.

Het betekent dat het team dat donderdag Sparta in de beker uitschakelde weer op zeven plaatsen gewijzigd zal zijn.

Hetzelfde elftal
Hoewel – afgezien van de geblesseerde Nayib Lagouireh – alle spelers vrijdag van de partij waren op de ontspannen uitlooptraining, bouwde René Trost enig voorbehoud in. "Meestal voel je de pijntjes van een wedstrijd pas op de tweede dag", zei de trainer. "Het is dus even afwachten hoe de spelers zich zaterdag voelen. Maar als iedereen fit is, kies ik voor dezelfde elf als zondag tegen Sparta."

Maatregelen
Het wedstrijdverloop van het bekerduel dwong Trost enkele maatregelen te nemen die hij liever achterwege had gelaten met het oog op de wedstrijd tegen Achilles. De geplande vervanging van aanvoerder Guy Ramos door Bart Biemans ging niet door. Bovendien moesten de spitsen Frank Demouge en Johan Plat alsnog vijftig minuten aan de bak.

Achilles’29
Het uitstapje naar Achilles’29 kan vervelend worden als Roda niet snel het verschil weet te maken, verwacht Trost. "We moeten proberen de wedstrijd meteen in handen te nemen en snel te scoren. Achilles speelt heel herkenbaar, daar kunnen we ons goed op instellen. Maar sommige jongens moeten mogelijk wennen aan de ambiance. Je hebt wat betreft de omstandigheden het gevoel dat je bij een amateurclub speelt."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC
Jansen en Werker in basis bij Roda JC
Gyasi en Swinkels in basis Roda JC
Lagouireh terug in de basis Roda JC
Plum kiest tegen Emmen tussen Ramos en Werker
Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen