Overslaan en naar de inhoud gaan

Trost houdt opstelling geheim voor derby tegen VVV

Geplaatst opzaterdag 6 december 2014 - 17:38

René Trost liet een dag voor de Limburgse derby bij VVV (zondag, 14.30 uur) niets los over de opstelling en de speelwijze.

De trainer van Roda JC koos afgelopen maandag tegen FC Oss voor een andere tactiek. Of hij daar in Venlo aan vasthoudt, wilde Trost niet zeggen.

VVV pijn doen
"We bekijken hoe we VVV het beste pijn kunnen doen”, aldus de Kerkradenaar die vorig seizoen nog aan het roer stond bij VVV. "Wat ik van VVV zie is herkenbaar voor mij. Het is een team dat boven zichzelf kan uitstijgen.”

Fris
Trost koos er bewust voor de afgelopen week minder hard te trainen. "Als je nu geen conditie hebt, krijg je die niet meer. We moeten fit zijn en vooral fris in het hoofd. Het heeft geen zin op de training gekke dingen te gaan doen.”

Terugslag
Johan Plat, die tegen FC Oss ontbrak, is weer inzetbaar. Nathan Rutjes en Anco Jansen ontbreken. Rutjes probeerde donderdag de training te hervatten, maar kreeg een terugslag. Jansen nam de afgelopen dagen weer gedeeltelijk deel aan de groepstrainingen. "Het is lastig aan te geven wanneer hij terugkeert, maar ik verwacht dat het niet voor de winterstop zal zijn”, aldus Trost over Jansen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Gyasi en Swinkels in basis Roda JC
Roda JC zonder zieke Tom van Hyfte tegen Volendam
Trost kiest voor vertrouwde basis bij Roda JC
Roda JC
Jansen en Werker in basis bij Roda JC
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen