Overslaan en naar de inhoud gaan

Tropische temperaturen in aantocht

Geplaatst opzaterdag 16 juli 2016 - 9:52

Hoewel de komende dagen vooral erg bewolkt zullen zijn, wordt het na het weekend pas echt zomer.

Een paar dagen geleden leek het of we de 30-gradengrens voorlopig niet zouden passeren, maar volgens Meteo Limburg zien de vooruitzichten er nu veel 'zonniger' uit.

Weekend
Zaterdag en zondag komt de zon er dus nog niet veel door. Ondanks dat het wel grotendeels droog blijft, bestaat de kans op een kleine regenbui. Echt koud wordt het niet; de temperatuur loopt op tot zo'n 23 of 24 graden.

Tropisch
De dagen daarna loopt het kwik steeds verder op: maandag 27, dinsdag 29 en woensdag zelfs 31 tot 33 graden. Het wordt woensdag drukkend warm en later op de dag is de kans op een onweersbui vrij groot. Donderdag zal het een stuk minder warm worden.

Lees hier een uitgebreide weersverwachting.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Weer Nacht Tropisch Zomer
Warme tropennacht is geen Limburgs record
Eerste tropische dag voor Zuid-Limburg
Onweersbuien met hagel en forse windstoten verwacht
Eerste tropische zomerdag in aantocht
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen