Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Tropische hitte: temperaturen lopen op tot 36 graden

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 10:07

Het blijft voorlopig tropisch warm en droog in Limburg. We stevenen namelijk af op temperaturen tussen de 33 en 36 graden.

Daarnaast blijft het kurkdroog. Dit meldt Meteo Limburg.

Onweer
Zaterdag lopen de temperaturen op tot 28 à 29 graden, maar er is ook kans op een bui en zeer lokaal met onweer. Maar volgende week zal het droog en warm blijven.

Hittegolf
​Meteo Limburg verwacht een lange hittegolf: zondag en maandag zal het ongeveer 30 graden worden en vanaf dinsdag kan het zelfs 33 tot 36 graden worden. Later in de week kan het drukkend warm worden.

Kijk voor de uitgebreide weersverwachting op 1limburg.nl/weer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen