Strandvakjes van pvc-buizen bij Fun Beach in Panheel (24-06-2020)

Video: Ieder een eigen strandvak met pvc-buizen

Een eigen strandvakje afgebakend door vier delen pvc-buis blijkt een uitkomst bij Fun Beach in Panheel. Strandgasten hebben zo allemaal anderhalve meter om in coronatijd te ontspannen.

Aantal hittegolven in Limburg spectaculair toegenomen

In Zuid-Limburg werd donderdagmorgen vroeg al de zomerse temperatuur van ruim 25 graden gemeten.

Onweer op komst op warmste dag van de week

Er is officieel sprake van een hittegolf, ook donderdagmiddag wordt het weer tropisch warm met temperaturen die kunnen oplopen tot 35 graden. Maar dat kan gepaard gaan met stevige onweersbuien.

Video: Tropische dag in Arcen

Het KNMI meetstation in Arcen meet feilloos de temperatuur van het weer.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten