Overslaan en naar de inhoud gaan

Tropenweken in amateurvoetbal: eerste kampioenen bekend

Geplaatst opmaandag 22 april 2019 - 21:28

Het einde van het voetbalseizoen is in zicht en daarmee breken er cruciale weken aan voor verschillende clubs. Tijdens het paasweekend mochten de eerste Limburgse amateurkampioenen de schaal in de lucht steken.

Fusieclub RKFC Lindenheuvel-Heidebloem kan de titel niet meer ontglippen in de derde klasse B. Na 21 wedstrijden heeft het team 54 punten, veertien meer dan concurrent SHH.

XXX
In de vierde klasse B heeft KVC Oranje het kampioenschap binnen. De Kerkraadse ploeg heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan Voerendaal, dat de twaalf punten achterstand op de Oranje-mannen in drie wedstrijden niet meer kan wegwerken. SVC 2000 uit Maasniel is de nieuwe kampioen in de vierde klasse D. Het team had in de competitie lang concurrentie van Kessel, maar die club had een weinig succesvol paasweekend.

Met nog vijf wedstrijden te spelen heeft de Maasnielse voetbalclub zeventien punten voorsprong op Kessel. SVC 2000 won zaterdag met ruime cijfers van Reuver en verzekerde zich op paasmaandag van de titel door Bieslo met 3-2 te verslaan.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen