Overslaan en naar de inhoud gaan

Trijntje Oosterhuis zingt in Limburgs dialect met Lex Uiting

Geplaatst opzaterdag 2 november 2019 - 9:22

Trijntje Oosterhuis heeft tijdens haar optreden vrijdagavond in Venlo samen met Lex Uiting een nummer in het Limburgs dialect gezongen.

Haar grote hit, 'Wereld zonder jou', zong Uiting samen met Trijntje op het podium van Grenswerk. En jawel, niet alleen Lex zong in het dialect, maar ook Trijntje waagde zich aan het Limburgs dialect.

Marco Borsato
Alleen daar ging wel wat training aan vooraf voor Lex. Niemand minder dan Marco Borsato hielp de Venlonaar op weg.

Uitgedaagd
Uiting werd eerder vorige week uitgedaagd door Trijntje: "Hee Lex", begint Oosterhuis in haar video op Instagram. "Jij komt uit Venlo. Wat doe je op 1 november? Ik zou jou zo graag uitnodigen voor de 'Wereld zonder jou-challenge'. Ken je het lied 'Wereld zonder jou'?" Oosterhuis daagde eerder onder andere Leo Alkemade en Pim Muda uit om het nummer met haar ten gehore te brengen.Lees ook: Trijntje daagt Lex Uit(ing): 'Ik hoop dat je kunt zingen

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen