passion anp

Trijntje Oosterhuis speelt Maria in The Passion

Trijntje Oosterhuis gaat de rol van Maria vertolken in paasspektakel The Passion.

The Passion
Roermond zet twee extra pleinen in tijdens The Passion

Roermond gaat naast het Munsterplein nog twee pleinen openstellen voor het publiek dat afkomt op het tv-evenement The Passion.

The Passion Cast
Dit is de cast van The Passion in Roermond

De volledige cast van televisiespektakel The Passion, dat dit jaar vanaf het Roermondse Munsterplein komt, is dinsdagavond onthuld.

Lex Uiting en Trijntje Oosterhuis Limburgs (2 nov 2019)
Trijntje Oosterhuis zingt in Limburgs dialect met Lex Uiting

Trijntje Oosterhuis heeft tijdens haar optreden vrijdagavond in Venlo samen met Lex Uiting een nummer in het Limburgs dialect gezongen.

Lex Uiting
Lex Uiting gaat zangchallenge aan, maar wel in het Limburgs

Lex Uiting heeft de handschoen opgepakt en gaat de uitdaging aan om met Trijntje Oosterhuis een duet te zingen als ze vrijdag 1 november optreedt in poppodium Grenswerk in Venlo.

Lex Uiting
Trijntje daagt Lex Uit(ing): 'Ik hoop dat je kunt zingen'

Zangeres Trijntje Oosterhuis treedt op 1 november op in Poppodium Grenswerk in Venlo. Ze nodigt Venlonaar Lex Uiting uit om met haar op te treden in zijn stad.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten