The Passion

Roermond zet twee extra pleinen in tijdens The Passion

Roermond gaat naast het Munsterplein nog twee pleinen openstellen voor het publiek dat afkomt op het tv-evenement The Passion.

The Passion Cast
Dit is de cast van The Passion in Roermond

De volledige cast van televisiespektakel The Passion, dat dit jaar vanaf het Roermondse Munsterplein komt, is dinsdagavond onthuld.

Lex Uiting en Trijntje Oosterhuis Limburgs (2 nov 2019)
Trijntje Oosterhuis zingt in Limburgs dialect met Lex Uiting

Trijntje Oosterhuis heeft tijdens haar optreden vrijdagavond in Venlo samen met Lex Uiting een nummer in het Limburgs dialect gezongen.

Lex Uiting
Lex Uiting gaat zangchallenge aan, maar wel in het Limburgs

Lex Uiting heeft de handschoen opgepakt en gaat de uitdaging aan om met Trijntje Oosterhuis een duet te zingen als ze vrijdag 1 november optreedt in poppodium Grenswerk in Venlo.

Lex Uiting
Trijntje daagt Lex Uit(ing): 'Ik hoop dat je kunt zingen'

Zangeres Trijntje Oosterhuis treedt op 1 november op in Poppodium Grenswerk in Venlo. Ze nodigt Venlonaar Lex Uiting uit om met haar op te treden in zijn stad.

ANP
Trijntje Oosterhuis vlak voor kerst naar Roepaen

Vlak voor kerst zingt Trijntje Oosterhuis in Roepaen in Ottersum. Op 18 december zingt ze een avond kerstliedjes.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten