Rennen, hardlopen, marathon, triathlon, sport

Stadstriathlon Weert gaat wederom niet door

De stadstriathlon van Weert gaat dit jaar opnieuw niet door.

Zwemmen Mosaqua (29 mrt 2021)
Video: Zwemmen in buitenbad kan weer

Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua heeft afgelopen week het buitenbad weer gevuld. Sinds maandagochtend kunnen er weer baantjes getrokken worden.

Roermond City Triathlon
NK Paratriathlon bij derde editie Roermond City Triathlon

De derde editie van de Roermond City Triathlon (RTC) wordt uitgebreid met het Nederlands kampioenschap Paratriathlon voor sporters met een visuele of fysieke beperking.

Rennen, hardlopen, marathon, triathlon, sport
Tweede editie Roermond City Triathlon coronaproof

De Roermond City Triathlon, die in 2019 voor het eerst plaatsvond, gaat ook in 2020 door. Het bestuur heeft besloten om het evenement ondanks de coronamaatregelen op 19 september door te laten gaan.

Terugkijken: Heren aan het werk op EK Triathlon Weert

In navolging van de dames, waren zaterdag de heren aan de beurt tijdens het Europees Kampioenschap Triathlon in Weert.

TERUGKIJKEN: EK Triathlon Weert voor dames

De dames streden vrijdag voor de titel tijdens het Europees Kampioenschap Triathlon in Weert. Kijk hier terug hoe ze het ervanaf hebben gebracht.

Britse triatlete sleept EK-titel in de wacht in Weert

De Britse triatlete Beth Potter heeft op het Europees Kampioenschap Triathlon in Weert de titel weten binnen te slepen bij de Elite Dames wedstrijd. Ze finishte binnen 01:45:44.

'Atleet zelf verantwoordelijk voor gevolgde parcours'

Volgens de Nederlandse Triathon Bond (NTB) blijft een atleet altijd zelf verantwoordelijk voor het volgen van een parcours. Dat zegt de bond naar aanleiding van de diskwalificatie van Els Visser. De winnares van de Ironman in Maastricht raakte haar titel kwijt.

Stukje parcours gemist: winnares Ironman raakt titel kwijt

Atlete Els Visser is anderhalve maand na de Ironman in Maastricht alsnog gediskwalificeerd.

Deceptie voor triatlete Caelers, valpartij eerste race

Triatlete Maaike Caelers is bij de eerste race van de World Triathlon Series ten val gekomen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane