Rennen, hardlopen, marathon, triathlon, sport

Stadstriathlon Weert gaat wederom niet door

De stadstriathlon van Weert gaat dit jaar opnieuw niet door.

Zwemmen Mosaqua (29 mrt 2021)
Video: Zwemmen in buitenbad kan weer

Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua heeft afgelopen week het buitenbad weer gevuld. Sinds maandagochtend kunnen er weer baantjes getrokken worden.

Roermond City Triathlon
NK Paratriathlon bij derde editie Roermond City Triathlon

De derde editie van de Roermond City Triathlon (RTC) wordt uitgebreid met het Nederlands kampioenschap Paratriathlon voor sporters met een visuele of fysieke beperking.

Rennen, hardlopen, marathon, triathlon, sport
Tweede editie Roermond City Triathlon coronaproof

De Roermond City Triathlon, die in 2019 voor het eerst plaatsvond, gaat ook in 2020 door. Het bestuur heeft besloten om het evenement ondanks de coronamaatregelen op 19 september door te laten gaan.

Terugkijken: Heren aan het werk op EK Triathlon Weert

In navolging van de dames, waren zaterdag de heren aan de beurt tijdens het Europees Kampioenschap Triathlon in Weert.

TERUGKIJKEN: EK Triathlon Weert voor dames

De dames streden vrijdag voor de titel tijdens het Europees Kampioenschap Triathlon in Weert. Kijk hier terug hoe ze het ervanaf hebben gebracht.

Britse triatlete sleept EK-titel in de wacht in Weert

De Britse triatlete Beth Potter heeft op het Europees Kampioenschap Triathlon in Weert de titel weten binnen te slepen bij de Elite Dames wedstrijd. Ze finishte binnen 01:45:44.

'Atleet zelf verantwoordelijk voor gevolgde parcours'

Volgens de Nederlandse Triathon Bond (NTB) blijft een atleet altijd zelf verantwoordelijk voor het volgen van een parcours. Dat zegt de bond naar aanleiding van de diskwalificatie van Els Visser. De winnares van de Ironman in Maastricht raakte haar titel kwijt.

Stukje parcours gemist: winnares Ironman raakt titel kwijt

Atlete Els Visser is anderhalve maand na de Ironman in Maastricht alsnog gediskwalificeerd.

Deceptie voor triatlete Caelers, valpartij eerste race

Triatlete Maaike Caelers is bij de eerste race van de World Triathlon Series ten val gekomen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten