Triagetent Sint Jans Gasthuis, extra units Weert (22 okt 2020)

Sint Jans Gasthuis breidt weer tijdelijk uit

Het Sint Jans Gasthuis in Weert plaatst komende week opnieuw speciale units bij de hoofdingang van het ziekenhuis om zich voor te bereiden op grotere aantallen covid-patiënten.

De triagetent bij het MUMC + is bijna opgedoekt
Triagetent MUMC+ opgedoekt door afname coronapatiënten

De triagetent van het MUMC+ is afgebroken wegens een sterke afname van patiënten die mogelijk besmet zijn met het coronavirus.

Sint Jans Gasthuis Weert triagetent (24 mrt 2020)
Aantal coronapatiënten neemt af: tent bij ziekenhuis dicht

De triagetent bij het Sint Jans Gasthuis in Weert is dinsdag gesloten, omdat er geen noodzaak meer voor is nu het aantal coronapatiënten steeds verder afneemt.

Sint Jans Gasthuis Weert triagetent (24 mrt 2020)
Ziekenhuis Weert opent triagetent in strijd tegen corona

Het Sint Jans Gasthuis in Weert heeft dinsdagmiddag een triagetent in gebruik genomen.

Sint Jans Gasthuis
Ziekenhuis Weert gaat ook tenten plaatsen

In navolging van het MUMC in Maastricht wil ook het Sint Jans Gasthuis de patiëntenstromen gaan scheiden met behulp van speciale tenten.

Triagetent Maastricht MUMC+ Tent Coronavirus
MUMC+ is klaar voor grootschalig testen coronapatiënten

In de loop van maandagmiddag wordt bij het academisch ziekenhuis in Maastricht (MUMC+) de triagetent in gebruik genomen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten