De triagetent bij het MUMC + is bijna opgedoekt

Triagetent MUMC+ opgedoekt door afname coronapatiënten

De triagetent van het MUMC+ is afgebroken wegens een sterke afname van patiënten die mogelijk besmet zijn met het coronavirus.

Sint Jans Gasthuis Weert triagetent (24 mrt 2020)
Aantal coronapatiënten neemt af: tent bij ziekenhuis dicht

De triagetent bij het Sint Jans Gasthuis in Weert is dinsdag gesloten, omdat er geen noodzaak meer voor is nu het aantal coronapatiënten steeds verder afneemt.

Sint Jans Gasthuis Weert triagetent (24 mrt 2020)
Ziekenhuis Weert opent triagetent in strijd tegen corona

Het Sint Jans Gasthuis in Weert heeft dinsdagmiddag een triagetent in gebruik genomen.

Sint Jans Gasthuis
Ziekenhuis Weert gaat ook tenten plaatsen

In navolging van het MUMC in Maastricht wil ook het Sint Jans Gasthuis de patiëntenstromen gaan scheiden met behulp van speciale tenten.

Triagetent Maastricht MUMC+ Tent Coronavirus
MUMC+ is klaar voor grootschalig testen coronapatiënten

In de loop van maandagmiddag wordt bij het academisch ziekenhuis in Maastricht (MUMC+) de triagetent in gebruik genomen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten