Overslaan en naar de inhoud gaan

Treurwals voor Hetty: charmante Rieu-cameraman al bezet

Geplaatst opdonderdag 14 juli 2016 - 17:30

Een domper voor Hetty van Hulten uit het Brabantse Vlijmen. Tijdens een concert van André Rieu op het Vrijthof viel haar oog op een charmante cameraman, maar helaas voor Hetty is hij al bezet.

"Hij is gevonden, maar woont al enige tijd samen met z'n vriendin", laat Martijn Volleberg van André Rieu Studio's donderdagmiddag weten.

Zoektocht
De 47-jarige Hetty was vrijdag met haar familie in Maastricht bij het concert van André Rieu. Tijdens het optreden van de Maastrichtse vioolvirtuoos zag ze opeens een charmante cameraman lopen. Een kans om hem aan te spreken, kreeg ze niet. Dus startte ze een zoektocht naar de liefde.

Lees ook: Hetty zoekt charmante cameraman van André Rieu

​Gevleid
Martijn Volleberg van André Rieu Studio's zegt dat het om een 50 jaar oude Vlaamse cameraman gaat, die verder anoniem wenst te blijven. "
Hij heeft me laten weten erg gevleid te zijn door de reactie. Hij wil Hetty bedanken en wenst haar veel succes in de zoektocht naar de ware liefde."

Helaas
Hetty laat in een reactie weten blij te zijn dat de charmante cameraman is gevonden. "Helaas voor mij is hij bezet. Maar dan weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben", zegt Hetty. Volgend jaar beter.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Hetty zoekt charmante cameraman van André Rieu
André Rieu in 2015 in elk geval zes keer op Vrijthof
André Rieu geeft pleinconcert in Roemenië
70.000 bezoekers voor Rieu op Vrijthof
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen