Overslaan en naar de inhoud gaan

Treurwals voor Hetty: charmante Rieu-cameraman al bezet

Geplaatst opdonderdag 14 juli 2016 - 17:30

Een domper voor Hetty van Hulten uit het Brabantse Vlijmen. Tijdens een concert van André Rieu op het Vrijthof viel haar oog op een charmante cameraman, maar helaas voor Hetty is hij al bezet.

"Hij is gevonden, maar woont al enige tijd samen met z'n vriendin", laat Martijn Volleberg van André Rieu Studio's donderdagmiddag weten.

Zoektocht
De 47-jarige Hetty was vrijdag met haar familie in Maastricht bij het concert van André Rieu. Tijdens het optreden van de Maastrichtse vioolvirtuoos zag ze opeens een charmante cameraman lopen. Een kans om hem aan te spreken, kreeg ze niet. Dus startte ze een zoektocht naar de liefde.

Lees ook: Hetty zoekt charmante cameraman van André Rieu

​Gevleid
Martijn Volleberg van André Rieu Studio's zegt dat het om een 50 jaar oude Vlaamse cameraman gaat, die verder anoniem wenst te blijven. "
Hij heeft me laten weten erg gevleid te zijn door de reactie. Hij wil Hetty bedanken en wenst haar veel succes in de zoektocht naar de ware liefde."

Helaas
Hetty laat in een reactie weten blij te zijn dat de charmante cameraman is gevonden. "Helaas voor mij is hij bezet. Maar dan weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben", zegt Hetty. Volgend jaar beter.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Hetty zoekt charmante cameraman van André Rieu
André Rieu in 2015 in elk geval zes keer op Vrijthof
André Rieu geeft pleinconcert in Roemenië
70.000 bezoekers voor Rieu op Vrijthof
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen