Overslaan en naar de inhoud gaan

Tren van Enckevort schrijft themalied voor schuttersfeest

Geplaatst opvrijdag 25 januari 2019 - 12:26

Het officiële themalied van het Oud Limburgs Schutterfeest 2019 in Sevenum wordt vrijdag gepresenteerd.

Het nummer 'Weej zeen os in ZaerUM' is geschreven en opgenomen door Tren van Enckevort van Rowwèn Heze. Het lied wordt gezongen door gelegenheidsformatie Rob en de Bölkes.

Schuttersgevoel
Volgens Tren van Enckevort is het een vrolijk nummer dat het schuttersgevoel probeert uit de dragen. Het idee voor het nummer ontstond na de winst van Sint Sebastianus in Sevenum.

Lees ook: Sevenum wint het Oud Limburgs Schuttersfeest

Primeur
'Weej zeen os in ZaerUM' is om 17:30 uur voor het eerst te zien en horen zijn in L1mburg Centraal op L1TV. Na de tv-première is het nummer ook te bekijken en te beluisteren op YouTube en later op Spotify.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen