Overslaan en naar de inhoud gaan

Tren van Enckevort schrijft themalied voor schuttersfeest

Geplaatst opvrijdag 25 januari 2019 - 12:26

Het officiële themalied van het Oud Limburgs Schutterfeest 2019 in Sevenum wordt vrijdag gepresenteerd.

Het nummer 'Weej zeen os in ZaerUM' is geschreven en opgenomen door Tren van Enckevort van Rowwèn Heze. Het lied wordt gezongen door gelegenheidsformatie Rob en de Bölkes.

Schuttersgevoel
Volgens Tren van Enckevort is het een vrolijk nummer dat het schuttersgevoel probeert uit de dragen. Het idee voor het nummer ontstond na de winst van Sint Sebastianus in Sevenum.

Lees ook: Sevenum wint het Oud Limburgs Schuttersfeest

Primeur
'Weej zeen os in ZaerUM' is om 17:30 uur voor het eerst te zien en horen zijn in L1mburg Centraal op L1TV. Na de tv-première is het nummer ook te bekijken en te beluisteren op YouTube en later op Spotify.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen