Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinverkeer tussen Venlo en Eindhoven enkele dagen plat

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 9:12

Tussen Venlo en Eindhoven rijden tot en met zondag geen treinen.

Op het traject wordt op meerdere plekken door ProRail aan het spoor gewerkt.

Treinreizigers zijn daarom aangewezen op de bus. De NS verwacht een extra reistijd van maximaal een half uur. Maandagochtend wordt het treinverkeer weer hervat.

Maaslijn
Ook reizigers op de Maaslijn hebben last van werkzaamheden. Donderdagavond vanaf 21:00 uur ligt op dat traject tussen Venlo en Boxmeer het treinverkeer plat. Ook hier worden bussen ingezet en is de extra reistijd een half uur. De Arriva-treinen rijden vanaf vrijdagochtend weer volgens planning.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie Ć©n bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen