Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinverkeer rondom Venlo hervat na lekkende koelvloeistof

Geplaatst opzondag 18 oktober 2020 - 18:31

Rondom Venlo hebben zondagavond enige tijd geen treinen gereden door een lekkende koelvloeistof.

Door de lekkende vloeistof ontstond er stoomvorming.

NS
Rond 17:40 uur rukten de hulpdiensten met een groot aantal wagens uit naar het terrein van NS op de Sloterbeekstraat omdat er een locomotief in brand zou staan. Bij aankomst bleek dat niet het geval. Koelvloeistof was gaan lekken op een heet onderdeel, waardoor er stoomvorming was ontstaan.

Geen gevaar
Volgens de brandweer is er geen gevaar geweest voor de omgeving. Om de brandweer veilig te laten werken, haalde Prorail de stroom van de bovenleiding van het spoor. Daardoor reden er tot 19:00 uur geen treinen van en naar Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten