Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinverkeer rond Weert nog langer plat na storm

Geplaatst opvrijdag 19 januari 2018 - 11:27

Het duurt veel langer dan gedacht voordat de problemen op het spoor tussen Eindhoven en Weert voorbij zijn.

De verwachting is inmiddels dat het nog zeker tot 17:30 uur duurt voordat het treinverkeer weer wordt hervat, zo meldt ProRail.

Bovenleiding
Bij Geldrop moet 150 meter bovenleiding worden hersteld. Dat duurt langer dan gedacht, want eerst was de verwachting dat het treinverkeer in het begin van de middag weer zou worden hervat.

Bussen
Tussen Eindhoven en Weert worden snelbussen ingezet. Mensen die op tussenliggende stations moeten zijn, kunnen gebruik maken van stopbussen.

Donderdag lag het treinverkeer als gevolg van de storm helemaal plaat. Vrijdagochtend werd de dienstregeling weer zoveel mogelijk opgestart.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen