Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinverkeer Roermond-Sittard urenlang plat

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 10:19

Het treinverkeer tussen Roermond en Sittard heeft dinsdag lange tijd stilgelegen.

Tussen 09.30 uur en 14.45 was er geen treinverkeer mogelijk.

Aanrijding
Aanleiding was een aanrijding met een persoon. De passagiers in de bewuste trein moest tot 11.30 wachten voordat er een vervangende trein geregeld was die de reizigers naar Roermond bracht. Voor de overige gestrande reizigers werden bussen ingezet.

Werkzaamheden
Treinreizigers krijgen in de herfstvakantie ook al te maken met vertraging tussen Maastricht en Heerlen. Daar wordt aan het spoor gewerkt. In plaats van de treinen rijden daar bussen, wat een kwartier tot een halfuur extra reistijd oplevert.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen