Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinverkeer Roermond-Sittard urenlang plat

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 10:19

Het treinverkeer tussen Roermond en Sittard heeft dinsdag lange tijd stilgelegen.

Tussen 09.30 uur en 14.45 was er geen treinverkeer mogelijk.

Aanrijding
Aanleiding was een aanrijding met een persoon. De passagiers in de bewuste trein moest tot 11.30 wachten voordat er een vervangende trein geregeld was die de reizigers naar Roermond bracht. Voor de overige gestrande reizigers werden bussen ingezet.

Werkzaamheden
Treinreizigers krijgen in de herfstvakantie ook al te maken met vertraging tussen Maastricht en Heerlen. Daar wordt aan het spoor gewerkt. In plaats van de treinen rijden daar bussen, wat een kwartier tot een halfuur extra reistijd oplevert.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen