Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinverkeer Roermond-Sittard urenlang plat

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 10:19

Het treinverkeer tussen Roermond en Sittard heeft dinsdag lange tijd stilgelegen.

Tussen 09.30 uur en 14.45 was er geen treinverkeer mogelijk.

Aanrijding
Aanleiding was een aanrijding met een persoon. De passagiers in de bewuste trein moest tot 11.30 wachten voordat er een vervangende trein geregeld was die de reizigers naar Roermond bracht. Voor de overige gestrande reizigers werden bussen ingezet.

Werkzaamheden
Treinreizigers krijgen in de herfstvakantie ook al te maken met vertraging tussen Maastricht en Heerlen. Daar wordt aan het spoor gewerkt. In plaats van de treinen rijden daar bussen, wat een kwartier tot een halfuur extra reistijd oplevert.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen