Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinverkeer na aanrijding met truck bij Grubbenvorst hervat

Geplaatst opdinsdag 9 februari 2021 - 21:48

Door een aanrijding met een vrachtwagen in Grubbenvorst reden er dinsdag urenlang geen treinen tussen Venlo en Venray. Inmiddels is het treinverkeer hervat, zo blijkt uit gegevens van Arriva.

Het ongeluk gebeurde rond de klok van half drie op een spoorwegovergang aan de Sint-Jansweg, die bewaakt is met slagbomen en lichten.

Lees ook: Trein botst op vrachtwagen in Grubbenvorst

Geen gewonden
De trucker, machinist en treinreizigers kwamen met de schrik vrij. De trein raakte de vrachtwagen met oplegger vol in de flank. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar het traumateam hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

Hoe groot de schade precies bedraagt, is niet bekend. Dat moet nog onderzocht worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen