Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinverkeer Maaslijn hervat na blikseminslag

Geplaatst opdonderdag 9 augustus 2018 - 20:47

Er rijden weer treinen op het noordelijke stuk van de Maaslijn.

Rond 20:30 uur reden de eerste Arriva-treinen weer uit op het tracé tussen Boxmeer en Nijmegen. Na ongeveer een half uur gebeurde dat ook weer volgens dienstregeling.

Blikseminslag
Door een blikseminslag was er het grootste deel van de middag en een flink deel van de avond geen treinverkeer. Door het onweer werkten enkele wissels op het tracé niet meer naar behoren, waarna het treinverkeer op de enkele spoorlijn werd stilgelegd.

Lees ook: Bliksem legt treinverkeer Venlo-Nijmegen stil

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen