Trein Arriva station Heerlen NIET MEER GEBRUIKEN

Treinstoring: noodaggregaten werkten niet na stroomstoring

Door een stroomstoring in de treinverkeersleiding in Maastricht werd het treinverkeer donderdag platgelegd. Normaal hadden de noodaggregaten het over moeten nemen, maar dat gebeurde niet.

ROC-studenten zijn treinstoringen spuugzat

Studenten van het ROC Nijmegen hebben inmiddels 2900 handtekeningen opgehaald tegen de vele storingen die treinen oplopen op de Maaslijn tussen Boxmeer en Nijmegen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane