Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinreis naar huis met hindernissen voor Pinkpopgangers

Geplaatst opzondag 17 juni 2018 - 16:11

Pinkpopgangers die zondagavond nog per trein terug moeten richting Rotterdam, moet zich nog even goed bedenken of ze ook de laatste nummers van Bruno Mars willen meepikken.

De laatste trein richting de Maasstad vertrekt namelijk al om 00:25 uur uit Heerlen, waarschuwt de Pinkpop-organisatie. Dat is een half uur eerder dan gepland.

Krap
Voor Pinkpopgangers betekent dit dat ze rond middernacht toch echt op het station van Landgraaf moeten staan. En in de drukte is dat gemakkelijk een half uur lopen vanaf het festivalterrein. Het laatste optreden, headliner Bruno Mars, zou volgens het tijdschema om 23:30 uur moeten eindigen.

Nijmegen
Ook festivalbezoekers uit Nijmegen en omgeving doen er goed aan hun thuisreis goed te plannen. Door een blikseminslag zaterdagochtend rijden er nog steeds geen treinen tussen Venray en Boxmeer. Onduidelijk is nog of die problemen zondagavond verholpen zijn.

Lees ook: Treinverkeer rond Venray al 24 uur plat door blikseminslag

Lees en bekijk hier alles over Pinkpop 2018. Je volgt het festival ook via L1 Radio en TV. Bekijk hier de details.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen