Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinreis naar huis met hindernissen voor Pinkpopgangers

Geplaatst opzondag 17 juni 2018 - 16:11

Pinkpopgangers die zondagavond nog per trein terug moeten richting Rotterdam, moet zich nog even goed bedenken of ze ook de laatste nummers van Bruno Mars willen meepikken.

De laatste trein richting de Maasstad vertrekt namelijk al om 00:25 uur uit Heerlen, waarschuwt de Pinkpop-organisatie. Dat is een half uur eerder dan gepland.

Krap
Voor Pinkpopgangers betekent dit dat ze rond middernacht toch echt op het station van Landgraaf moeten staan. En in de drukte is dat gemakkelijk een half uur lopen vanaf het festivalterrein. Het laatste optreden, headliner Bruno Mars, zou volgens het tijdschema om 23:30 uur moeten eindigen.

Nijmegen
Ook festivalbezoekers uit Nijmegen en omgeving doen er goed aan hun thuisreis goed te plannen. Door een blikseminslag zaterdagochtend rijden er nog steeds geen treinen tussen Venray en Boxmeer. Onduidelijk is nog of die problemen zondagavond verholpen zijn.

Lees ook: Treinverkeer rond Venray al 24 uur plat door blikseminslag

Lees en bekijk hier alles over Pinkpop 2018. Je volgt het festival ook via L1 Radio en TV. Bekijk hier de details.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV