Overslaan en naar de inhoud gaan

Treinen rijden weer na grote stroomstoring

Geplaatst opvrijdag 26 juni 2020 - 6:16

Het treinverkeer in Limburg komt vrijdagmorgen weer op gang na de grote storing.

Door een grote stroomstoring in de treinverkeersleiding in Maastricht viel donderdagmiddag vrijwel overal in Limburg het treinverkeer stil.

Bezuiden Venlo
Zowel Arriva als de NS waren erdoor getroffen. Treinen van de NS reden niet verder zuidelijk dan Venlo en Eindhoven, de treinen van Arriva reden alleen nog op de Maaslijn tussen Venlo en Nijmegen.

Lees ook: Treinverkeer in Limburg komt niet meer op gang

Uiteindelijk lukte het donderdag niet meer om de storing te verhelpen. Arriva meldt dat het treinverkeer vrijdagmorgen rond 6:00 uur weer wordt opgestart.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen