hennep hennepplantage wiet wietplantage drugs (stock)_HD

Professionele hennepkwekerij in parochiezaal Brunssum

In een voormalig partycentrum in Brunssum is een hennepplantage met bijna 1000 planten opgerold.

brunssum politie schietpartij Platostraat Treebeek (27 mei 2020)
Nog drie aanhoudingen na schietpartij Brunssum

De politie heeft nog eens drie mensen aangehouden in verband met de schietpartij in Brunssum woensdagavond. Ook is de tweede auto opgespoord waar de politie naar op zoek was.

brunssum politie schietpartij Platostraat Treebeek (27 mei 2020)
Opnieuw schietpartij in Brunssum

In de Brunssumse wijk Treebeek heeft woensdagavond een schietpartij plaatsgevonden.

Krantenbezorger mishandeld en beroofd, Zonnestraat Brunssum (11 mei 2020)
Krantenbezorger mishandeld en van auto beroofd

Een krantenbezorger is maandagochtend mishandeld en van zijn auto beroofd in Brunssum. Het slachtoffer is daarbij lichtgewond geraakt.

hennep
Politie rolt hennepplantage op

De politie heeft in Brunssum een grote hennepplantage gevonden.

psychiatrische inrichting ggz kliniek opname psychiatrie stock
Blokhuis: 'Honderd procent zekerheid onmogelijk in ggz'

Staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid vindt dat onder ogen moet worden gezien dat er nooit een situatie wordt bereikt dat er geen calamiteit meer plaatsvindt in de geestelijke gezondheidszorg. "Hoe naar dat ook is."

Wind paraplu regen harde wind storm stock
Braderie afgelast om harde wind

De braderie in het Brunssumse stadsdeel Treebeek is afgelast.

Brunssum gaat leegstaand jeugdhonk slopen

De gemeente Brunssum heeft toestemming gegeven om het leegstaande Odeon gebouw aan de Planeetstraat in Treebeek te slopen.

Cold case Sjef Klee: munitie en delen vuurwapen gevonden

Bij de zoekactie in de vijver langs de Emmaweg in de Brunssumse wijk Treebeek zijn vorige week delen van een vuurwapen en munitie gevonden.

Onderzoek Sjef Klee: 'Interessante zaken' in vijver gevonden

De zoekactie in de vijver langs de Emmaweg in de Brunssumse wijk Treebeek heeft 'interessante zaken' in het onderzoek naar de cold case-zaak rondom Sjef Klee opgeleverd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten