Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumahelikopter opgeroepen voor zwaar ongeval in Well

Geplaatst opdinsdag 13 november 2018 - 5:14

Bij een eenzijdig verkeersongeluk bij Well is in de nacht van maandag op dinsdag zijn de twee inzittenden geraakt.

Het ging rond 04:30 uur mis op de Wezerweg.

Bekneld
De auto reed vanuit Duitsland richting Well. Het voertuig raakte in een slip en kwam uiteindelijk op de zijkant terecht. De bijrijdster werd uit de auto geslingerd. De bestuurder kwam bekneld te zitten. Meerdere brandweervoertuigen werden opgeroepen om de inzittende uit diens benarde positie te bevrijden.

Traumahelikopter
Naast een ambulance werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Een politiewoordvoerster kon niet zeggen hoe het nu met de slachtoffers gaat.

Foto: SK-Media

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen