Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumahelikopter opgeroepen voor gewonde Pool in stal

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 10:52

Een traumahelikopter is dinsdagochtend naar Vredepeel gevlogen omdat daar een 24-jarige man in een stal gewond was geraakt.

Dat gebeurde rond 08:45 uur in een gebouw aan de Twistweg.

Pools
Het slachtoffer heeft de Poolse nationaliteit. Wat er precies is gebeurd en waardoor hij de verwondingen opliep, is onduidelijk, zo bevestigt een politiewoordvoerder.

Nijmegen
De man is met de traumahelikopter overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV