Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumahelikopter opgeroepen voor aangereden scooter

Geplaatst opvrijdag 24 maart 2017 - 8:50

In Roermond is vrijdagochtend een 29-jarige scooterrijder gewond geraakt na een aanrijding met een auto.

Het ongeluk gebeurde rond 08:45 uur op de Koninginnelaan.

Traumahelikopter
In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die kon rechtsomkeer maken. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Manoeuvre
Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het slachtoffer vermoedelijk schrok van een tegemoetkomende auto. Hij maakte hierdoor een manoeuvre, raakte een geparkeerde auto en kwam hard ten val

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto op de kop in Roermond
Ongeval Roermond Fiets
Dode bij aanrijding in Roermond
Dode bij zwaar ongeluk op A73 bij Roermond
Traumaheli naar scooterongeluk Swalmen
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen