Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumahelikopter naar zwaar ongeluk Someren

Geplaatst opvrijdag 18 november 2016 - 20:14

Bij een zwaar verkeersongeval in Someren, vlak over de provinciegrens bij Nederweert, is vrijdagavond een automobilist zwaar gewond geraakt.

Het slachtoffer is bekneld komen te zitten in de auto, die even na 19:30 uur op de Nieuwedijk door nog onbekende oorzaak tegen een boom reed. De bestuurder moest door de brandweer uit het wrak worden geknipt.

Het slachtoffer wordt per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Kevin Geurtjens
Foto: Kevin Geurtjens

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vijf mensen gewond bij frontale botsing in Ospel
Auto vliegt van A2 bij afslag Nederweert, twee gewonden
Dode man gevonden in kanaal Nederweert
Valpartij bij wielerwedstrijd Ospel, man zwaargewond
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen