Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumahelikopter naar ongeval met motorrijder op A73

Geplaatst opvrijdag 23 juni 2017 - 7:12

Op de A73 bij Venray is vrijdagochtend een motorrijder gewond geraakt.

Rond 7:00 uur kregen hulpdiensten een melding van het ongeval op de snelweg.

Traumahelikopter
Een traumahelikopter is opgeroepen om medische hulp te verlenen. Het is vooralsnog niet bekend wat er precies is gebeurd. Omdat de traumaheli moest landen, was de snelweg tussen Horst en Venray korte tijd dicht.

Vluchtstrook
Verkeer wordt via de vluchtstrook langs het ongeval geleid. De ANWB adviseert verkeer richting Nijmegen om te rijden via Oss of Eindhoven.

Klik hier voor meer verkeersinformatie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Traumaheli opgeroepen voor ongeval op A73
ongeval A73 Belfeld - 13 sep 2019
Meerdere gewonden bij ernstig ongeluk met busje
Dode bij ernstig ongeval op A73 bij Horst
Dode bij zwaar ongeluk op A73 bij Roermond
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen