Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumahelikopter naar Heythuysen, fietsster zwaar gewond

Geplaatst opwoensdag 24 april 2019 - 10:39

Voor een verkeersongeluk tussen Baexem en Heythuysen is woensdagmorgen de hulp ingeroepen van een traumahelikopter.

Een fietsster werd aangereden door een auto en raakte daarbij ernstig gewond. Het slachtoffer werd ter plekke gereanimeerd. Daarna is ze per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

Fietspad
Het ongeluk gebeurde even na 10:00 uur op de kruising van de Schoorstraat en de Stationstraat, tussen Heythuysen en Baexem. De fietser reed volgens een correspondent over het fietspad van Heythuysen richting Baexem, en werd over het hoofd gezien door de automobilist die uit een zijstraat kwam.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen