Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Traumahelikopter, ambulances en politie in woonwijk Venlo

Geplaatst opdinsdag 21 mei 2019 - 18:06

De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag massaal uitgerukt naar de Van Schelbergenstraat in Venlo.

Dit gebeurde rond 17:00 uur.

Bankje in park
Volgens een correspondent ter plaatse is er een persoon in nood op een bankje in een park gevonden. Het gebied is afgezet voor onderzoek. De persoon in kwestie is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ruzie
Omroep Venlo meldt dat het gaat om een onwel geworden man. Hij zou eerder op de dag betrokken zijn geweest bij een ruzie tussen drie mannen in Blerick. Daarover wilde toen geen van de drie iets tegen de politie zeggen. Kort daarna werd de man onwel op het bankje.

Wat er precies gebeurd is, is vooralsnog onbekend. Ook is het onduidelijk of de ruzie en de onwelwording verband houden met elkaar.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen