Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumahelikopter, ambulances en politie in woonwijk Venlo

Geplaatst opdinsdag 21 mei 2019 - 18:06

De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag massaal uitgerukt naar de Van Schelbergenstraat in Venlo.

Dit gebeurde rond 17:00 uur.

Bankje in park
Volgens een correspondent ter plaatse is er een persoon in nood op een bankje in een park gevonden. Het gebied is afgezet voor onderzoek. De persoon in kwestie is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ruzie
Omroep Venlo meldt dat het gaat om een onwel geworden man. Hij zou eerder op de dag betrokken zijn geweest bij een ruzie tussen drie mannen in Blerick. Daarover wilde toen geen van de drie iets tegen de politie zeggen. Kort daarna werd de man onwel op het bankje.

Wat er precies gebeurd is, is vooralsnog onbekend. Ook is het onduidelijk of de ruzie en de onwelwording verband houden met elkaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen