Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumahelikopter, ambulances en politie in woonwijk Venlo

Geplaatst opdinsdag 21 mei 2019 - 18:06

De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag massaal uitgerukt naar de Van Schelbergenstraat in Venlo.

Dit gebeurde rond 17:00 uur.

Bankje in park
Volgens een correspondent ter plaatse is er een persoon in nood op een bankje in een park gevonden. Het gebied is afgezet voor onderzoek. De persoon in kwestie is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ruzie
Omroep Venlo meldt dat het gaat om een onwel geworden man. Hij zou eerder op de dag betrokken zijn geweest bij een ruzie tussen drie mannen in Blerick. Daarover wilde toen geen van de drie iets tegen de politie zeggen. Kort daarna werd de man onwel op het bankje.

Wat er precies gebeurd is, is vooralsnog onbekend. Ook is het onduidelijk of de ruzie en de onwelwording verband houden met elkaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen