Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumahelikopter, ambulances en politie in woonwijk Venlo

Geplaatst opdinsdag 21 mei 2019 - 18:06

De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag massaal uitgerukt naar de Van Schelbergenstraat in Venlo.

Dit gebeurde rond 17:00 uur.

Bankje in park
Volgens een correspondent ter plaatse is er een persoon in nood op een bankje in een park gevonden. Het gebied is afgezet voor onderzoek. De persoon in kwestie is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ruzie
Omroep Venlo meldt dat het gaat om een onwel geworden man. Hij zou eerder op de dag betrokken zijn geweest bij een ruzie tussen drie mannen in Blerick. Daarover wilde toen geen van de drie iets tegen de politie zeggen. Kort daarna werd de man onwel op het bankje.

Wat er precies gebeurd is, is vooralsnog onbekend. Ook is het onduidelijk of de ruzie en de onwelwording verband houden met elkaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen