Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumahelikopter in actie voor aangereden wielrenner

Geplaatst opmaandag 16 juli 2018 - 11:02

In Maasbree is een wielrenner ernstig gewond geraakt bij een aanrijding.

Het ongeluk gebeurde maandagochtend, even voor 11:00 uur, op de Breetse Peelweg.

Te ruime bocht
De fietser werd geschept door een auto en kwam onder het voertuig terecht. Een heftruck schoot te hulp om de auto op te tillen, zodat de man bevrijd kon worden.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk vermoedelijk toen de fietser een te ruime bocht nam en op de verkeerde weghelft terecht kwam. De automobilist uit Maasbree raakte hem daarop frontaal.

UPDATE: Ongeluk Maasbree: wielrenner aangereden door auto

Traumahelikopter
Het slachtoffer is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen