Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumaheli opgeroepen voor ongeval op A73

Geplaatst opvrijdag 5 mei 2017 - 6:26

Op de A73 bij Grubbenvorst is vrijdagochtend een auto over de kop geslagen. De bestuurder raakte daarbij ernstig gewond.

Het ongeval gebeurde even na 06:00 uur op de snelweg richting Nijmegen. Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie.

Brandweer
De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in zijn voertuig. De brandweer heeft hem uit zijn benarde positie bevrijd. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Update: 61-jarige man uit Tienray overleden na ongeluk op A73

Vanwege het ongeval werd de rechterrijstrook in de richting van Nijmegen een tijdje afgesloten. Daardoor ontstond een file. Inmiddels is de weg weer vrij.

Lees hier alle actuele verkeersinformatie op de Limburgse wegen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Caravan gekanteld op de A73 bij Horst
Auto belandt op de kop langs A73
Hinder op A73 door over de kop geslagen auto
A73 deels afgesloten door ongeluk met vrachtwagen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen