Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumaheli naar ongeval vlakbij ziekenhuis Venlo

Geplaatst opzondag 12 september 2021 - 17:35

Bij een scooterongeluk in Venlo zijn zondagmiddag de bestuurder en zijn passagier gewond geraakt. Eén daarvan was er zo ernstig aan toe dat er ook een traumahelikopter werd opgeroepen, al gebeurde het ongeluk op een steenworp van het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 16:15 bij het Vikingpad, op de dijk aan de Professor Gelissensingel. Onduidelijk is nog wat er precies misging, maar de scooter belandde een heel stuk verderop in een groenstrook.

Vanwege de ernst van de verwondingen kwamen verschillende ambulances naar het ongeval. Ook de per traumahelikopter ingevlogen arts hielp mee bij het stabiliseren van de patiënten, die allebei met de ziekenwagen naar het VieCuri even verderop zijn gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen