Overslaan en naar de inhoud gaan

Traumabeertjes na kettingbotsing Venray

Geplaatst opvrijdag 28 mei 2021 - 17:42

Maar liefst vier auto's botsten vrijdagmiddag bij een rotonde in Venray tegen elkaar.

Het ongeval gebeurde even voor 16:30 uur op de plek waar de Noordsingel en Oostsingel uitkomen op de rotonde.

Kinderen
Na controle door ambulancepersoneel bleek niemand serieus letsel over te hebben gehouden aan de aanrijding. Wel waren een paar kinderen in een van de auto's flink geschrokken van de klap. Zij kregen van de politie allemaal een traumabeertje als troost.

Verkeer
Vanwege de ravage en de afhandeling van het ongeval liep het verkeer op de Venrayse ringweg nog enige tijd vast.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen