Overslaan en naar de inhoud gaan

Transfervrije Boddaert op proef bij VVV

Geplaatst opzaterdag 13 augustus 2016 - 15:22

VVV heeft komende week Maarten Boddaert op proef.

De verdedigende middenvelder is transfervrij en speelde het afgelopen seizoen voor FC Den Bosch. Boddaert zal vanaf dinsdag mee gaan trainen met de selectie van Maurice Steijn.

Joey Sleegers
Verder is VVV druk bezig met het binnenhalen van
Joey Sleegers. De aanvallende middenvelder is overbodig bij zijn werkgever NEC en mag van directeur Bart van Ingen verhuurd worden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen