Thibaut Van Acker en Arne Naudts juichen na een doelpunt van MVV tegen FC Eindhoven (2 april 2021)

MVV ziet Van Acker terugkeren naar België

Thibaut van Acker verruilt na dit seizoen het rood-wit van MVV Maastricht voor het geel-zwart van Lierse Kempenzonen.

Grégoire Amiot Alexei Koselev Fortuna Sittard
Fortuna-doelman Koselev op weg naar Japan

De Japanse club Jubilo Iwata heeft de komst van doelman Alexei Koselev aangekondigd. Op Twitter laat de club, dat uitkomt op het tweede niveau, weten dat het contract ondertekend wordt na een medische test in Japan.

Djibril Dianessy Fortuna Sittard
Fortuna en MVV doen zaken: Dianessy naar Maastricht

Djibril Dianessy heeft zijn laatste wedstrijd voor Fortuna Sittard gespeeld. Hij verkast naar provinciegenoot MVV Maastricht.

Jorrit Smeets Fortuna - Feyenoord
Verrassende transfer Fortuna-captain Smeets naar Almere

In de allerlaatste uren van de winterse transferwindow trekt Jorrit Smeets de deur bij Fortuna Sittard achter zich dicht. Hij maakt de verrassende overstap naar Almere City.

MVV Maastricht training Geusselt (21 sep 2020)
MVV haalt Bösing, transfer Schroijen nog niet afgerond

Kai Bösing gaat het middenveld van MVV Maastricht versterken. De Sterrendragers nemen hem transfervrij over van Alemannia Aachen.

Meritan Shabani VVV-Venlo
VVV haalt voormalig Bayern-speler Shabani naar de Koel

De slotdag van de transferperiode is een drukke bij VVV-Venlo. De nieuwste mutatie is de huurtransfer van Wolverhampton Wanderers-middenvelder Meritan Shabani naar Venlo.

Parkstad Limburg Stadion - Roda JC
Het licht is uit bij Roda JC: geen transfers in sloturen

Roda JC Kerkrade gaat zich in de laatste uren van de window niet meer roeren op de transfermarkt.

Anastasios Donis VVV-Venlo
VVV-Venlo huurt op slotdag transfermarkt tweede Donis

Na de eerder vastgelegde Christos Donis trekt ook broer Anastasios Donis naar VVV-Venlo.

Aaron Bastiaans VVV PEC Zwolle (18 dec 2019)
VVV-talent Bastiaans maakt seizoen af bij Helmond Sport

Aaron Bastiaans maakt op de slotdag van de wintertransferwindow de tijdelijke overstap van VVV-Venlo naar Helmond Sport.

Dario van den Buijs
Fortuna Sittard huurt centrale verdediger Van den Buijs

Fortuna versterkt haar defensie met centrale verdediger Dario van den Buijs.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie