Overslaan en naar de inhoud gaan

Tranen in ogen bij doodzieke Lindsay na massale steun

Geplaatst opzaterdag 21 januari 2017 - 8:48

De doodzieke Lindsay van den Bosch uit Landgraaf is dolblij met de meer dan duizend stamceldonoren die haar emotionele oproep al heeft opgeleverd.

De 25-jarige Lindsay heeft Hodgkinlymfoom, een zeldzame vorm van lymfklierkanker. Stamceltransplantatie is haar laatste hoop.

Tranen
Op website Shepostsonline deed Lindsay woensdag haar verhaal en die oproep ging vervolgens als een lopend vuurtje rond. Het leverde al meer dan 1100 nieuwe stamceldonoren op. Tot grote vreugde van Lindsay. "Dat er nu zoveel aanmeldingen zijn, vind ik echt super! Ik krijg er tranen van in mijn ogen", vertelt ze De Limburger.

Lees ook: Honderden nieuwe donoren na oproep doodzieke Landgraafse

Blijdschap
Daarbij is ze niet alleen blij voor zichzelf. "Ik haal er veel energie uit. Maar dat er meer donoren komen, is niet alleen belangrijk voor mijzelf, maar ook voor heel veel andere mensen", vertelt de 25-jarige Landgraafse.

Of er bij de nieuwe donoren ook een match zit voor Van den Bosch moet nog blijken.

Mensen die stamceldonor willen worden, kunnen zich hier aanmelden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Honderden nieuwe donoren na oproep doodzieke Landgraafse
Emotionele oproep heeft succes: donor voor doodzieke Lindsay
Samenloop Landgraaf levert 86.000 euro op
Binnen twee jaar stamceltherapie tegen dwarslaesie
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen