Overslaan en naar de inhoud gaan

Tramhalte Roermond gered

Geplaatst opdonderdag 2 april 2015 - 8:03

Café De Tramhalte aan het Stationsplein in Roermond kan openblijven. De uitbaters, die kampen met een forse belastingschuld, hebben een betalingsregeling weten te treffen met de fiscus.

Hierdoor is een gedwongen sluiting afgewend.

Executieverkoop
Begin dit jaar werd een executieverkoop van de complete inboedel van het café aangekondigd. Dit kon ternauwernood worden voorkomen, waarop de eigenaren tot na carnaval de tijd kregen om bij de Belastingdienst een reddingsplan in te dienen.

De financiële problemen wijt Brummans onder meer aan de uitgaanscultuur die aan het veranderen is en aan de slechte zomer van 2014.

125 jaar
Het ruim 125 jaar oude café is een begrip in Roermond. Om de uitbaters een hart onder de riem te steken, organiseerden personeel en stamgasten begin februari een veiling in de kroeg.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Einde van Maastrichts minicafé In de Moriaan nabij
Schuld Maastrichts minicafé In de Moriaan rond 75.000 euro
Café-restaurant Prins Bernhard in Venlo failliet
Hoop op doorstart voor nachtcafé 'Alla' in Maastricht
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen