Overslaan en naar de inhoud gaan

Tramhalte Roermond gered

Geplaatst opdonderdag 2 april 2015 - 8:03

Café De Tramhalte aan het Stationsplein in Roermond kan openblijven. De uitbaters, die kampen met een forse belastingschuld, hebben een betalingsregeling weten te treffen met de fiscus.

Hierdoor is een gedwongen sluiting afgewend.

Executieverkoop
Begin dit jaar werd een executieverkoop van de complete inboedel van het café aangekondigd. Dit kon ternauwernood worden voorkomen, waarop de eigenaren tot na carnaval de tijd kregen om bij de Belastingdienst een reddingsplan in te dienen.

De financiële problemen wijt Brummans onder meer aan de uitgaanscultuur die aan het veranderen is en aan de slechte zomer van 2014.

125 jaar
Het ruim 125 jaar oude café is een begrip in Roermond. Om de uitbaters een hart onder de riem te steken, organiseerden personeel en stamgasten begin februari een veiling in de kroeg.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Einde van Maastrichts minicafé In de Moriaan nabij
Schuld Maastrichts minicafé In de Moriaan rond 75.000 euro
Café-restaurant Prins Bernhard in Venlo failliet
Hoop op doorstart voor nachtcafé 'Alla' in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen