Juul Franssen judo (14 feb 2020)

Juul Franssen weer naar huis na annuleren trainingskamp

Judoka Juul Franssen kan vlak na haar aankomst in Oostenrijk weer rechtsomkeert maken. Het olympische trainingskamp in Mittersill is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen in Oostenrijk geannuleerd.

Tom Dumoulin stock
Tom Dumoulin blij in de bubbel die afzondering biedt

Na weken van solotrainingen kan Tom Dumoulin eindelijk weer met zijn ploeggenoten fietsen. Dat gebeurt in de Franse Alpen waar Team Jumbo-Visma zijn tenten heeft opgeslagen

Mike Teunissen uit Ysselsteyn Jumbo-Visma
Video: Mike Teunissen werkt aan voorjaarsvorm

Wielrenner Mike Teunissen legt samen met zijn ploeggenoten tijdens het trainingskamp van Jumbo-Visma de basis voor zijn klassieke voorjaar.

Fortuna Sittard - Ado Den Haag KNVB Bekervoetbal bekertoernooi (31 okt 2019)
Fortuna met grote spelergroep naar Belek

Na de korte winterstop begon voor Fortuna Sittard zaterdag de voorbereiding op de tweede competitiehelft. Zondag gaan de geel-groenen al in Turkije aan de slag.

Heerlense keeper krijgt kans tijdens Ajax-trainingskamp

De Heerlense doelman Issam El Maach (18) is door Ajax-trainer Erik ten Hag meegenomen naar Amerika, waar de Amsterdamse voetbalclub een trainingskamp heeft belegd. Ook Perr Schuurs (19) is in het vliegtuig gestapt.

Fortuna gaat oefenen tegen koploper van Belgiƫ

Fortuna Sittard heeft een fraaie tegenstander weten te strikken voor een oefenduel tijdens haar trainingskamp.

Fortuna boekt last-minute trainingskamp in Alicante

Waar Fortuna Sittard aanvankelijk de winterstop in Limburg leek door te brengen, opteert de club nu alsnog voor de Spaanse zon.

MVV gaat na jaren weer overwinteren in buitenland

De selectie van MVV Maastricht gaat sinds jaren weer eens op trainingskamp in het buitenland.

Video: Bryan Linssen scoort met wonderschone omhaal

De kersverse Vitesse-aanwinst Bryan Linssen heeft zijn voeten laten spreken bij zijn nieuwe broodheer. Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk maakt hij een wonderschoon doelpunt.

Fortuna Sittard oefent tegen Turkse topclub

Fortuna Sittard heeft een loodzware oefenpot ingepland tijdens het trainingskamp in Turkije.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten