Peelpush-dames

Volleybalsters Peelpush pakken toch weer training op

De volleybalsters van Peelpush hebben woensdagavond de training weer opgepakt. Eerder besloot de club uit Meijel nog vanwege de harde lockdown voorlopig niet te trainen.

Floris
Ricardo Floris helpt beginnende hardlopers stappen te zetten

Atleet Ricardo Floris moet noodgedwongen toezien dat de éne na de andere hardloopwedstrijd wordt afgelast. Stilzitten is er voor hardloper niet bij. Hij heeft zich naast zijn eigen sportieve carrière toegelegd op het begeleiden van andere atleten.

OLS 2019
Sjutdown voorbij: Schutterijen mogen weer schieten

De Limburgse schutterswereld mag de buks, kogels en kruit weer tevoorschijn halen. De veiligheidsregio's hebben vrijdag groen licht gegeven voor het hervatten van de schiettrainingen.

Roda JC protest supporters Parkstad Limburg Stadion (27 sep 2019)
Roda JC traint de hele week besloten

Vanwege de onrust bij Roda JC heeft de club uit de Keuken Kampioen Divisie besloten om de hele week besloten te trainen.

Auto te water: wat moet je doen?

Hoe moet je handelen als je met je auto te water raakt? Dat is de vraag die blijft hangen na het heftige ongeluk in Venlo waarbij een 24-jarige man is overleden.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten