Kevin Hofland - AvondGasten Sport (6)

Kevin Hofland: 'Terug in Wolfsburg is heel speciaal'

Voor Kevin Hofland is de terugkeer bij VFL Wolfsburg zeer speciaal. De club waar hij drie seizoenen actief was als speler, wordt nu opnieuw zijn werkgever.

F-16 Nederland
Mogelijk overlast door training F-16's boven Noord-Limburg

F-16's van vliegbasis Volkel oefenen vanaf maandag boven Noord-Limburg. Mensen kunnen geluidsoverlast ervaren.

Betaald voetbal Fortuna Sittard VVV-Venlo Roda JC Kerkrade MVV Maastricht jaaroverzicht
Limburgse profvoetbalclubs gaan weer trainen

De Limburgse profvoetbalclubs VVV-Venlo, Fortuna Sittard, MVV Maastricht en Roda JC Kerkrade gaan op basis van een KNVB-protocol in kleine groepjes de trainingen weer hervatten.

Max Verstappen
Max Verstappen tweede in eerste training Sotsji

Max Verstappen heeft in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Rusland de tweede tijd neergezet.

Jongeren in Weert 'op de vuist' met peloton ME’ers

Jongeren in Weert mogen op 3 en 24 oktober een geënsceneerd robbertje vechten met de Mobiele Eenheid in de binnenstad.

Zevende tijd Verstappen in tweede training

Max Verstappen heeft de zevende tijd gereden in de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië.

Fortuna Sittard test Belgisch talent en Franse mandekker

Fortuna Sittard is zaterdag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Op de eerste training waren ook Jacky Donkor (20) en Grégoire Amiot (24) te ontwaren. De twee krijgen de kans om een contract in de wacht te slepen.

Die Mannschaft maakt stukje Venlo even Duits grondgebied

Voor even is de omgeving van voetbalstadion De Koel in Venlo Duits grondgebied. De nationale voetbalploeg traint in aanloop naar EK-kwalificatiewedstrijden op bijvelden van VVV-Venlo. Fans van die Mannschaft kwamen maandag naar Venlo om een glimp op te vangen van hun helden.

Verstappen tweede in eerste training Monaco

Max Verstappen heeft donderdag in de eerste vrije training voor de Grote Prijs van Monaco de tweede tijd geklokt. De Limburgse coureur was in zijn Red Bull slechts een fractie minder snel dan wereldkampioen Lewis Hamilton, die in zijn Mercedes met 1.12,106 de beste tijd neerzette.

Talentvolle BMX-rijder tijdelijk in levensgevaar na val

BMX-rijder Bo Piepers (15) uit Kessel is tijdens een training in Spanje hard ten val gekomen. Hij brak daarbij zijn neus, kaak en oogkassen. Zijn gezicht lag open en verloor hij veel bloed. In zijn mond zijn 30 hechtingen aangebracht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten